evomag.ro

Recent

latest

Consiliul de Administrație Xerox a numit un nou director executiv

Xerox Holdings Corporation a anuntat numirea lui Steven Bandrowczak in functia de Director Executiv.

vineri, august 05, 2022

/ by Bogdan Chirea
xerox

Xerox Holdings Corporation a anuntat numirea lui Steven Bandrowczak in functia de Director Executiv.

Steve s-a alaturat echipei Xerox in 2018 in calitate de presedinte si director de operatiuni al companiei si a ocupat functia de CEO interimar de la moartea lui John Visentin, in iunie 2022. 

In calitate de presedinte si COO, Steve a fost responsabil pentru dezvoltarea si implementarea unei strategii globale pentru operatiunile de software si inovare ale Xerox, precum si pentru functiile de asistenta pentru afaceri ale companiei, inclusiv strategia de afaceri, livrarea de produse si servicii, facturarea clientilor si tehnologia informatiei. Steve a fost, de asemenea, presedinte al Xerox Holdings Corporation si a servit ca presedinte al CareAR.

„Steve a demonstrat, de-a lungul timpului, ca poate obtine performanta prin utilizarea platformelor digitale, pentru a creste cota de piata, dar si profitabilitatea", a declarat James Nelson, presedintele Consiliului de Administratie al Xerox. „De asemenea, el a preluat initiativa atunci cand Xerox a avut cea mai mare nevoie si si-a demonstrat capacitatea de a conduce cu pasiune si empatie. Consiliul are incredere deplina ca Steve este liderul potrivit pentru a conduce Xerox de acum inainte."

„Sunt impresionat de decizia Consiliului de a ma numi Director Executiv", a spus Steve Bandrowczak. „Vad un potential semnificativ pentru compania noastra si sunt onorat sa lucrez alaturi de toti colegii mei din Xerox, pe masura ce construim drumul catre un viitor prosper."

Informatii suplimentare despre Steve Bandrowczak

Steve s-a alaturat echipei Xerox in 2018, dupa cariera sa la Alight Solutions, unde a fost director de operatiuni si managementul informatiei, responsabil pentru lantul global de aprovizionare al companiei, servicii partajate, dezvoltare de produse, transformare digitala, creante, strategie si operatiuni IT, managementul riscului si imobiliare.

Inainte de experienta sa la Alight Solutions, Steve a fost presedintele Telecommunication Media and Technology la Sutherland Global Services. Anterior, a ocupat functia de vicepresedinte senior pentru Global Business Services la Hewlett-Packard, unde a transformat organizatia sa de servicii partajate, cu 16.000 de angajati, intr-o operatiune extrem de eficienta, cu accent pe automatizare, business intelligence si optimizarea muncii. In plus, Steve a condus practica de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) in cadrul Enterprise Services Group.

De-a lungul carierei sale, Steve a detinut pozitii de conducere de nivel superior pentru diverse companii globale, inclusiv Avaya, Nortel, Lenovo, DHL si Avnet.

 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

Citește-ne și pe Google News

litera.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo