dan negru kanal d

Kanal D a anunțat grila de programe pregătită pentru această toamnă iar Dan Negru, noua vedetă a postului va avea în grilă două emisiuni de tip concurs.

Postul a anunțat revenirea emisiunii de tip concurs lansată în această primăvară.

După ce a demonstrat din plin ca românii au nevoie de emisiuni cu o componentă importantă de cultura generală, cel mai simplu de înteles quiz show din istoria televiziunii,  “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”,  revine cu un nou sezon plin de provocari cu şi despre cuvinte, începand din 31 august. Telespectatorii vor putea să îşi reia obiceiul de a-şi testa inteligenţa, perspicacitatea şi viteza de reacţie de miercuri până vineri, de la ora 22:30.

Au început filmările pentru “Tu urmezi!”

Kanal D a mai pregătit o supriza, ce îl are în prim plan pe acelaşi prezentator. Cel mai aşteptat game show al toamnei,  “Tu urmezi!”,  se pregateste sa intre,  în curând,  în casele milioanelor de români cu un concurs de cultură generală, cu miză uriaşă.

Postul a dat startul filmărilor săptămâna trecută iar Dan Negru a simțit din plin bucuria, dar și tensiunea prin care au trecut primii concurenți ai celui mai așteptat show al toamnei.

“Tu urmezi!” este un show de cultur[ generală în care concurenții stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Participanții trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul celui care răspunde greșit.

În platoul emisiunii Dan Negru i-a invitat, pe rând, la pupitru, pe curajosii care și-au dorit să-și pună în valoare cunoștințele de cultură generală și perspicacitate.    

“Este spectaculos și fascinant să vezi că emoția poate fi dată și de creier, de spectacolul creierelor, din răspunsuri, bune sau rele. Au  fost multe momente de tensiune la filmări, totul se întâmplă sub presiunea timpului. <Tu urmezi!> este un game show pentru toată lumea de acasă, sunt întrebări din diferite domenii, și din sport, și din muzică, din istorie, sau din domeniul culinar…. Perspicacitatea, atenția, concentrarea le pot fi concurenților aliați de nădejde. Telespectatorii vor descoperi și o serie de personaje interesante, care au roluri bine definite în economia show-ului. Unii reprezintă acele domenii din care sunt extrase întrebările; dar vă las să îi descoperiți, din fața micilor ecrane”,  a declarat Dan Negru în culisele show-ului pe care îl prezintă.

Kanal D nu a stabilit ziua de difuzare a noului show cu Dan Negru.