netflix blonde

Marilyn Monroe este una dintre cele mai faimoase vedete de la Hollywood, dar noul film Blonde de la Netflix o imaginează pe persoana aflată sub tot acest farmec. 

Primul trailer al filmului, în care are rolul principal îi aparține lui Ana de Armas (Knives Out) în rolul Marilyn, ne arătă încercările și necazurile vedetei care se confruntă cu propria ei faimă. Blonde va fi lansat pe Netflix pe 28 septembrie.

Trailerul pare să aibă un film biografic, acum familiar, în care Marilyn își amintește de viața ei chiar înainte de a urca pe scenă pentru un spectacol mare. Primim flash-uri ale unora dintre cele mai faimoase și emblematice momente și fotografii ale lui Monroe, precum și o poveste despre de Armas.

Un lucru care este deosebit de notabil la filmul Netflix este că este o adaptare a romanului lui Joyce Carol Oates cu același nume, mai degrabă decât o repovestire standard a vieții lui Monroe. Cu alte cuvinte, este o relatare ficțională frecventă a vieții Normei Jean, adăugând o mulțime de detalii care există doar în zvonuri în lumea reală - dacă există deloc.

Această metodă de repovestire scandaloasă face parte din motivul pentru care filmul a câștigat ratingul 16+ pentru Netflix. Această evaluare este rar folosită de filmele de masă, deoarece există legi stricte cu privire la modul în care aceste filme pot fi promovate, dar aceasta nu este cu adevărat o problemă pentru Netflix.

Blonde este scris și regizat de Andrew Dominik (Asasinarea lui Jesse James de lașul Robert Ford). Alături de de Armas, filmul îi va mai avea în distribușie pe Garret Dillahunt (Deadwood), Adrien Brody (The Grand Budapest Hotel), Scoot McNairy (Argo) și Bobby Cannavale (Ant-Man).