elton john abba

Sir Elton John și Benny Anderson de la Abba au înregistrat un mashup live din „Bennie and The Jets” și „Chiquitita”.

Legendele muzicii pop, ambele în vârstă de 75 de ani, au înregistrat de la distanță părțile de pian ale hiturilor lor înainte de a fi amestecate împreună pentru a fi folosite pe TikTok.

Clipul începe cu Benny interpretând notele de deschidere ale hitului „Chiquitita” al ABBA din 1979, înainte ca Elton să vină cu clasicul său din 1973 „Bennie And The Jets”.

Pe TikTok-ul oficial de la ABBA, clipul este subtitrat: „Am auzit că ’Chiquitita’ a fost din nou în tendințe… cu @Elton John! #ABBA #pop #piano.”

Mashup-ul viral vine după ce s-a raportat că Elton face echipă cu Britney Spears într-un duet.

Se spune că artista s-a întâlnit în secret cu producătorul și producătorul „Rocket Man”, Andrew Watt, la un studio de înregistrări din Beverly Hills, luna trecută, pentru a lucra la o nouă versiune a cântecului său clasic din 1971 „Tiny Dancer” și probabil că va fi lansat de Universal Music luna aceasta.

O sursă a declarat pentru New York Post: „Aceasta a fost ideea lui Elton, iar Britney este o mare fană. Au înregistrat un remix din „Tiny Dancer” ca un duet complet – și este incredibil.

„Britney a fost în studioul din Beverly Hills săptămâna trecută cu Elton pentru sesiunea de înregistrare super-secretă supravegheată de producătorul Andrew Watt.

@abba Heard that ’Chiquitita’ was trending again…with @Elton John! #ABBA #pop #piano ♬ Benny and Chiquitita - reymifasol