vitality open tour

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

Competiția, care dotată cu premii de 15.000 de dolari, se va disputa în perioada 6-14 august, la Tenis Club Curtea de Argeș.

La acest turneu concurează, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări, printre care, Argentina, România, Franța, Bulgaria, R. Moldova, Ucraina, China, SUA, Spania, Italia, Lituania, Uruguay, Serbia, Macedonia, Ungaria, Chile, Australia, Slovacia, Marea Britanie, Elveția, Georgia, Polonia, Canada.

Organizatorul Vitality Open Tour 2021 este Tenis Club Curtea de Argeş.

Vitality Open Tour este un turneu internațional masculin în calendarul competițional ITF WORLD TENNIS TOUR ce are premii în valoare totală de 15.000 de dolari. Jucătorii profesioniști se vor întrece în meciuri de simplu și de dublu în perioada 06 – 14 august la Tenis Club Curtea de Argeș.

Partidele de tenis se desfășoară pe terenurile de zgură, baza având și un teren ultramodern în sala. Baza sportivă ultramodernă este dotată tehnic la cele mai înalte standarde. Competiția se bucură de sprijinul Federației Române de Tenis