mel gibson

Mel Gibson speră ca filmările pentru „Lethal Weapon 5” să înceapă la începutul anului 2023.

Starul în vârstă de 66 de ani își va relua rolul de ofițer de poliție din LA, Martin Riggs, la întoarcerea sa în această franciză polițistă și a dezvăluit că a lucrat la scenariu cu Richard Wenk înaintea filmului.

Mel – care va regiza proiectul după moartea conducătorului original Richard Donner anul trecut – a declarat pentru Screen Rant: „Este grozav, avem un scenariu foarte bun pe care l-am dezvoltat.

„Ei bine, Donner l-a dezvoltat, Richard Donner, bineînțeles, l-a dezvoltat împreună cu Richard Wenk și au avut un șablon foarte bun. Am avut onoarea să mă așez la aceiași masă, după ce Richard a murit, cu scriitorul și să mai fac câteva schițe și încercând să o fac în spiritul a ceea ce credeam că și-ar dori Donner, pentru că l-am cunoscut atât de bine pe tip.

„Am încercat să obținem acea aromă și am fost destul de mulțumiți de ceea ce am vreulit să facem.”

Mel a dezvăluit că schimbările din culise de la Warner Bros. au dus la întârzieri ale noului proiect „Lethal Weapon”, care îl va vedea și pe Danny Glover revenind în rolul polițistului Roger Murtaugh.

Vedeta „Braveheart” a spus: „Singura întârziere este acum legată de problemele de la Warner, fuziunea cu Discovery, de la care vine și noul șef, care a decis să facă tot delul de tăieri și concedieri dar să și aducă oameni noi.

„Întotdeauna este nevoie de timp pentru ca aceste companii să se regrupeze, așa că a fost o întârziere, dar sunt destul de încrezător că o vom pune pe picioare, probabil că o vom filma în primul trimestru al Anului Nou”.