OCTOMBRIE LA E!

Postul de televiziune E! a anunțat recomandările pentru luna octombrie. Printre programele reccomandate se află Celebrity Beef, Celebrity Game Face și Mathis Family Matters.

Celebrity Beef, din 23 octombrie de la ora 22:00

În vremurile trecute, o diferență de opinie se rezolva printr-un duel, sau poate chiar o luptă corp la corp. Astăzi, însă, avem o competiție numită emisiunea Celebrity Beef, unde două celebrități care s-au certat, se înarmează cu condimente și cuțite, gata să gătească cel mai bun fel de mâncare de la Hollywood. Prezentatorul este Joel McHale, actor, comediant și fostă gazdă a emisiunii The Soup, are și rolul de acuzator, judecător și juriu. Joel va hotărî cine este câștigătorul confruntării și cine va simți gustul amar al înfrângerii.

Celebrity Game Face, SEZONUL 3 CONTINUa DUMINICA, DE LA 22:00 (EPISOD FINAL PE 16 OCTOMBRIE)

Urmărește-l pe Kevin Hart pentru că revine în rolul de gazdă al emisiunii Celebrity Game Face și lansează provocări pentru cupluri de celebrități. De la întrebări de cultură generală, la provocări ce le vor testa rezistența fizică, fiecare rundă va dezvălui publicului noi fațete ale personalității lor.

Mathis Family  Matters, CONTINUA DUMINICA, DE LA 23:00 (EPISOD FINAL PE 9 OCTOMBRIE)

Judecătorul Mathis este faimos pentru că a reprezentat legea la televizor, dar, după cum spune el, „Fără robă, sunt doar un om obișnuit”. Acum își propune să demonstreze acest lucru în noua emisiune Mathis Family Matters, care urmărește viața de la Hollywood a Judecătorului și soției sale Linda, împreună cu cei patru copii ai lor (Jade, Camara, Greg și Amir). Plină de distracție, râsete și dragoste, noua serie-documentar invită publicul să descopere carierele, relațiile, personalitățile și dinamica unică a familiei Mathis, în exclusivitate la E!

Grila de programe completă pentru luna octombrie este disponibilă aici.