Lucy Liu

Lucy Liu este cea mai recentă vedetă care s-a alăturat distribuției din „Red One”.

Actrița în vârstă de 53 de ani va apărea alături de Dwayne „The Rock” Johnson, Chris Evans și Kiernan Shipka în viitorul film de vacanță de la Amazon.

Filmul este regizat de Jake Kasdan, care se reunește cu The Rock după ce a lucrat cu vedeta la franciza „Jumanji” și a fost inspirat dintr-o poveste originală a președintelui de producție Seven Bucks, Hiram Garcia.

Amazon a achiziționat proiectul după un război competitiv, iar „Red One” va fi lansat în perioada Crăciunului în 2023.

Intriga rămâne secretă, dar filmul a fost catalogat ca o aventură-acțiune-globe-trotting care își imaginează un univers cu totul nou de explorat în genul de vacanță.

Lucy urmează să joace rolul ticălosului Kalypso în „Shazam! Fury of the Gods” și spune că este foarte entuziasmata să apară în DC Extended Universe (DCEU), deoarece a iubit întotdeauna genul, dar se îndoia că ar fi posibil ca actriță chinezo-americană sa faca asta.

Actrița a spus: „Cred că a fi parte dintr-un film cu supereroi este un super vis, pentru că sunt un super fan al benzilor desenate și al acelor vremuri, care este copilăria mea.

„Așadar, este într-adevăr un vis să faci parte din ceva care, la acea vreme, era de neatins și să crești în acel spațiu și să-i faci să crească în acel spațiu – pentru diversitate, pentru femei și împuternicire. Nu este chiar doar citabil, este un lucru real și a fi parte din asta este într-adevăr un vis devenit realitate.”

Liu a discutat și despre călătoria ei pentru a deveni o actriță asiatico-americană recunoscută la Hollywood.

Ea a spus: „Întotdeauna este vorba despre „Este interesant? Este provocator?” Și pe măsură ce aceste lucruri se construiesc, începi să construiești această structură și această fundație și alți oameni se pot alătura, așa că devine un oraș, devine un stat sau o țară și devine ceva din care toți am putea face parte."