Avengers: Secret Wars

Michael Waldron a fost selectat să scrie Avengers: Secret Wars, filmul Marvel Faza 6 care va duce Saga Multivers la sfârșit.

Waldron are cu siguranță acreditările: călătoria sa Marvel a început cu primul sezon din Loki și a continuat cu Doctor Strange în Multiverse of Madness. Ambele, desigur, s-au ocupat de realități multiple din universul Marvel, o temă cheie care va continua prin Războiul Secret.

Termenul limită raportează că niciun regizor nu a fost ales încă pentru continuarea lui Avengers, deși Destin Daniel Cretton, cel care va conduce Avengers: Dinastia Kang, nu va prelua postul. Filmul Răzbunătorilor, care va ajunge în cinematografe cu câteva luni înainte de Războiul Secret, îl are pe Jeff Loveness ca scriitor – el a scris și scenariul pentru Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Interesant este că atât Waldron, cât și Loveness și-au câștigat marile succese în Rick și Morty, un serial animat care s-a ocupat în mare măsură de multivers. Se pare că șeful Marvel, Kevin Feige, are o slabiciune pentru seria Adult Swim.

Între timp, în Universul cinematografic Marvel, am aflat recent că Wolverine-ul lui Hugh Jackman își va face o apariție în Deadpool 3. Având în vedere că atât Deadpool-ul lui Ryan Reynolds, cât și Wolverine-ul lui Jackman au fost în seria X-Men non-MCU, se pare că trăsăturile multiver continuă în viitorul previzibil. Nu se vorbește încă dacă Andrew Garfield și Tobey Maguire se vor întoarce după revenirea lor în Spider-Man: No Way Home, dar nu ar fi surprinzător dacă Feige va renunța la toate războaiele secrete.

Răzbunătorii: Războiul secret ajunge în cinematografe pe 8 noiembrie 2025.