ryan reynolds disney

Ryan Reynolds dezvoltă un nou film despre atracțiile parcului tematic Disney's Society of Explorers and Adventurers.

Vedeta „Deadpool” face echipă cu Qui Nguyen – scriitorul viitorului lungmetraj animat Disney „Strange World” – pentru ceea ce se dorește a fi un film live-action.

SEA, așa cum este cunoscută atracția, are o mitologie detaliată care datează din Italia din secolul al XVI-lea. A fost prezentat pentru prima dată vizitatorilor parcului tematic la Tokyo Disneyland în 2001, înainte de a se extinde pe tot globul.

Atracția vine cu o serie de personaje, inclusiv Harrison Hightower III, Mary Oceaneer și Lord Henry Mystic.

Proiectul este destinat să marcheze lansarea unei francize.

Noua caracteristică este diferită de viitoarea serie Disney+ de la Ron Moore, care se bazează și pe SEA. Seria lui Moore are loc în Universul Magic Kingdom – unde terenurile tematice și personajele din parcurile Disney și filmele clasice există într-o realitate diferită.

Reynolds, în vârstă de 45 de ani, a fost descris recent ca „îngrozitor de răutăcios” de co-starul „Deadpool” T.J. Miller – deși acesta din urmă a dezvăluit că perechea a remediat lucrurile după ce Ryan a intrat în contact cu el dupa o declaratie aparuta in presa.

Miller a spus: „A fost foarte tare, mi-a trimis un e-mail a doua zi. A fost o neînțelegere, așa că i-am trimis un e-mail înapoi și acum este, bine...”.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a adăugat că comentariile sale au fost „înțelese greșit” și sunt pur și simplu o poveste din timpul său pe platourile de filmare a blockbuster-ului Deadpool.

El a spus: „Am fost doar eu spunând o poveste de pe platoul de filmare care mi s-a părut ciudată. Asta a fost.