hayu

Serviciul SVOD al NBCUniversal International, Hayu, își va face debutul în Europa Centrală și de Est în Q4.

Disponibil pe o gamă completă de dispozitive, mobil, tabletă, televizor, consolă și web (iOS, Android, Android TV, Apple TV, Amazon Fire TV, Samsung TV, LG și Xbox, cu disponibilitatea pe fiecare dispozitiv variind în funcție de piață) – va fi oferit inițial cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile.

Hayu oferă peste 300 de emisiuni și peste 9.000 de episoade de conținut reality TV, marea majoritate din SUA fiind disponibile în aceeași zi cu difuzarea lor în SUA.

Comentând despre lansare, Hendrik McDermott, MD, Direct-to-Consumer, Global, NBCUniversal, a declarat: „Ca destinație pentru conținut reality de renume mondial, această expansiune în Europa Centrală și de Est continuă să atingă obiectivul nostru de super-servire pentru cel mai bun reality TV pentru și mai mulți fani ai genului.

„Suntem încântați să lansăm serviciul nostru de streaming cu abonament D2C în regiune, unde așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu platforme și companii de telecomunicații pentru a-și servi publicul feminin tânăr”.