avatar the way of water

Așteptarea aproape s-a încheiat. După 13 ani de întârzieri, dezvoltarea de noi tehnologii și promisiunea a patru filme, franciza uriașă care a început cu Avatar este în sfârșit readusă la viață la jumătatea lunii decembrie. 

Asta înseamnă că a trecut mult timp când am fost tachinați cu un trailer complet pentru Avatar: The Way of Water – la urma urmei, au trecut cinci luni de când teaser-ul și-a găsit drumul pe ecranele noastre.

În plus, trailerul evidențiază amploarea epică a viitoarei aventuri. La fel ca și primul film, Avatar: The Way of Water este sigur că ne va oferi ochilor multe lucruri pe care să le savurăm și pentru mult timp: durata de rulare a blockbuster-ului este de peste trei ore. 

De data aceasta, însă, franciza devine și mai ambițioasă, deoarece ne duce într-o lume subacvatică care a provocat producția în timp ce filma în rezervoare de apă.,

Avatar: The Way of Water este regizat de James Cameron (Terminator: Judgment Day). Regizorul scrie, de asemenea, scenariul, bazat pe o poveste despre el însuși, Amanda Silver (Mulan), Rick Jaffa (Jurassic World), Josh Friedman (Fundația) și Shane Salerno (Armageddon). Continuarea este prima dintre cele patru care au date de lansare stabilite până în 2028. Prima intrare din seria de filme este filmul cu cele mai mari încasări realizate vreodată și se pare că continuarea nu va rămâne cu mult în urmă.