LooLoo Kids

Proprietarii postului de televiziune Tralala urmează să lanseze un nou post de televiziune pentru copii denumit LooLoo Kids.

Postul TV LooLoo Kids va emite in format SD si HD iar zona de difuzare va fi atat nationala cat si internationala. Vor fi difuzate exclusiv productiile altor furnizori iar investitia initiala pentru 2022-2023 este de 820.000 de euro.

Postul poartă denumirea canalului de YouTube cu același nume al proprietarilor ce dețin și Tralala, TraLaLa Studio S.R.L cu sediul în Iași.

CNA a aprobat solicitarea venita din partea Tralala Studio pentru acordarea unei noi licente audiovizuale pentru serviciul de programe LooLoo Kids, o noua televiziune pentru copii.

Conform dosarului de licențiere depus la CNA, LooLoo Kids va emite in limba engleza si va ajuta copiii sa invete aceasta limba, fiind o cerere pentru acest continut. Nu s-a specificat cand va incepe emisia noului post insa cel mai probabil va fi lansat anul urmator. De asemenea, nu s-a mentionat inca la ce operatori se va vedea, dar avand in vedere ca Tralala TV este in grilele operatorilor principali, probabil vom vedea la fel si LooLoo Kids.

TraLaLa este un brand care, de peste 9 ani, aduce bucurie copiilor, părinților și educatorilor din România. Lansat în 2012, TraLaLa este acum canalul numărul 1 de YouTube din România, iar notorietatea brandului și a producțiilor sale este marcantă pe întreg teritoriul României. Nu există copii preșcolari, părinți sau educatori care să nu cunoască TraLaLa, spun proprietarii proiectului.

În grila de programe a postului Tralala se regăsesc și programe în limba engleză.