brad pitt

Brad Pitt plănuiește să facă un pas înapoi de la Hollywood.

Starul în vârstă de 59 de ani rămâne unul dintre cele mai mari nume din industria cinematografică - dar Brad intenționează să facă un pas înapoi de la Hollywood după ce a vândut un pachet de 60 la sută din compania de producție pe care a fondat-o împreună cu fosta sa soție Jennifer Aniston.

O sursă a declarat pentru  New York Post: „Brad a decis că vrea să trăiască o viață liniștită în viitor și decide cum arată „semipensionarea” pentru el”.

Vedeta de cinema a vândut pachetul de 60 la sută din compania sa de producție unui conglomerat media francez. Cu toate acestea, intenționează să continue să joace în filme.

O a doua sursă a declarat publicației: „Un lucru pe care a decis este că probabil va continua să joace”.

Între timp, Brad a făcut un efort concertat pentru a deveni sobru după despărțirea sa de Angelina Jolie.

Actorul a dezvăluit anterior că se simțea „în siguranță” la Alcoolicii Anonimi și că a găsit un grup „cu adevărat privat și selectiv” de oameni care nu i-ar trăda încrederea.

Brad - care a fost căsătorit cu Angelina între 2014 și 2019 - a explicat: „Am avut aici un grup de bărbați foarte cool, care era cu adevărat privat și selectiv, așa că era sigur, pentru că am văzut lucruri de la alți oameni, precum Philip Seymour Hoffman, care fuseseră înregistrate în timp ce își revărsau măruntaiele, iar asta este doar atroce pentru mine.”

Brad rămâne în misiunea de a-și îmbunătăți sănătatea, după ce a reușit să renunțe la fumat pe fondul pandemiei de COVID-19.

Vedeta din „Moneyball” a încercat inițial să limiteze cantitatea de țigări - dar în cele din urmă a decis să se angajeze din toată inima în ambiția sa.

El a împărtășit: „Nu am acea capacitate de a fuma doar una sau două pe zi. Nu este în stilul meu. Sunt implicat total. Și am de gând să merg până la capăt. Mi-am pierdut privilegiile”.