e februarie 2023

Postul de televiziune E a anunțat grila de programe și recomandările pentru luna februarie 2023.

NIKKI BELLA SAYS I DO

PREMIERA PE 19 FEBRUARIE, DE LA 22:00

După o lungă logodnă, Nikki și Artem sunt pregătiți să spună „DA”. Singura problemă este că au doar patru săptămâni să organizeze nunta! În timp ce domnișoara de onoare, Brie, încearcă să planifice o petrecere, Nikki nu găsește o locație într-un timp atât de scurt. Între timp, Artem speră ca familia sa din Rusia să participe la eveniment și să-l întâlnească pe fiul lor, Matteo, pentru prima dată. Pentru că timpul se scurge repede, oare fericitul cuplu o să reușească să transforme visul de a avea o nuntă de poveste în realitate?

LIVE FROM E!
THE 2023 GRAMMY AWARDS

6 FEBRUARIE, DE LA 22:00

Urmărește E! în februarie pentru o noapte plină de strălucire și eleganță direct de la Premiile Grammy, cea mai importantă gală din industria muzicală! Plină de ținute incredibile și exclusive, transmisiunea va acoperi toate detaliile despre cine și ce poartă pe măsură ce staturile vor defila în LA. Pregătiți-vă pentru o seară fabuloasă!

WATCH WHAT HAPPENS LIVE
CONTINUA DE MARTI PANA SAMBATA, DE LA 1:00

Încă din 2009 emisiunea lui Andy Cohen a avut invitați diverși din lumea divertismentului, politicieni și staruri pop culture. Alături de gazdă, ei au dezbătut cele mai importante știri ale momentului, de la modă până la cele mai recente și surprinzătoare știri ale momentului. Difuzată în direct din New York și cu un palmares de invitați ce îi include pe Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey, noua emisiune de la E! trebuie neapărat urmărită.

E! NEWS
DE MARTI PANA SAMBATA, DE LA 1:30

Află toate detaliile despre cele mai recente știri din lumea celebrităților, industria divertismentului și cele mai noi zvonuri, în emisiunea E! NEWS

Grila de programe pentru luna februarie 2023 este disponibilă atasat: