survivor 2023

Pe 9 ianuarie debutează la PRO TV noul sezon al reality show-ului Survivor România. Emisiunea concurs va fi difuzată la fel ca sezonul trecut, în fiecare luni, marți și miercuri.

Filmările pentru noul sezon au început deja în Republica Dominicană iar abonații Voyo pot urmări în avans noile ediții ale emisiunii prezentate de Daniel Pavel.

Show-ul fenomen va fi difuzat de trei ori pe săptămână și se va vedea în prima săptămână pe 09, 10 și 11 ianaurie 2023, de la ora 20.30

Concurenții show-ului vor fi împărțiti în două triburi, Faimoșii și Războinicii, cele două urmând să se dueleze în diferite probe pentru recompense și imunitate.

Fiecare trib va avea câte 12 membrii, în total fiind 24 de concurenți ce se vor bate pentru titlul suprem de Supraviețuitor. Marele premiu este de 100.000 de euro.

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport. 

Numele tuturor FAIMOȘILOR de la SURVIVOR România 2023 au fost dezvăluite în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire”, care s-a văzut pe VOYO.

Numele primului FAIMOS de la SURVIVOR România 2023 care a fost dezvăluit pe VOYO este Carmen Grebenișan, influencer. Apoi, în scenă au mai intrat, rând pe rând, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin și Remus Boroiu. Sportivi, actori, cântăreți, toți fac parte din echipa FAIMOȘILOR și speră să pună mâna pe marele premiu de la SURVIVOR România 2023!

Cel de-al șaptelea nume este Bianca Patrichi, în vârstă de 33 de ani, care este dansatoare și coregrafă. Iar apoi alte nume și-au făcut apariția și vor participa la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR: DOC (Vlad Munteanu), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă!

Prima confruntare SURVIVOR România 2023