50 Cent

50 Cent va face muzică nouă când va fi momentul potrivit.

Rapperul/antreprenorul, pe nume real Curtis Jackson, a lansat ultimul său album de studio, Animal Ambition, în 2014.

În timpul unui interviu recent pentru Billboard, 50 Cent a fost întrebat dacă „i-ar fi dor” să fie în studioul de înregistrări și a recunoscut că va începe să scrie din nou dacă ar avea o idee care să se alinieze cu proiectele sale media.

„Primesc atenția pe care o vreau de la muzică atunci când vreau. Tocmai am terminat de făcut turnee în 45 de țări și peste tot biletele s-au epuizat”, a spus el. "Asta m-a făcut să vreau să ofer muzică nouă pe care să o pot integra în toate acum. Am făcut ceea ce mi-am dorit să fac în calitate de vânzări. Am vândut peste 35 de milioane de discuri. Nu single-uri - albume."

La începutul acestui an, 50 Cent a confirmat că dezvoltă un serial TV inspirat de filmul lui Eminem din 2002, 8 Mile.

Făcând referire la prietenia sa cu starul Slim Shady, hitmaker-ul In da Club și-a lăudat „firea umilă”.

„Em nu o să spună rahat așa cum spun eu, pentru că este ceea ce este. Există natura lui umilă – mă suna și îmi cere să-i fac o favoare și să fac rap cu el într-o melodie. , „Știi că sunt pe eticheta ta, nu? Da, orice ai nevoie să fac'”, a continuat bărbatul de 47 de ani. „Întotdeauna mă întreba: „Poți să-mi faci o favoare? Întotdeauna am crezut că ar fi groaznic dacă am face asta împreună”. Eu zic: „Bine”.