the last of us episodul 5

Serialul The Last of Us continuă să obțină rezultate excelente pentru HBO iar fanii seriei care urmăresc producția pe platforma HBO Max au primit un cadou săptămâna aceasta.

Episodul 5 din The Last of us a ajuns pe HBO Max cu două zile mai devreme.

Următorul episod al serialului cu Pedro Pascal în rol principal este disponibil pe HBO Max începând de sâmbătă. De obicei, producțiile originale HBO debutează pe HBO Max în același timp în care episodul începe să fie difuzat în SUA sau în ziua premierei în alte țări, precum România, unde serialul este difuzat luni.

Decizia ar putea avea legătură cu faptul că premiera noului episod în SUA va intra în conflict cu Super Bowl, care este probabil motivul pentru care HBO difuzează episodul devreme pe HBO Max. Și, pentru a nu exista discriminări, decizia s-a aplicat la nivel global.

The Last of Us a înregistrat câștiguri impresionante de audiență în primele trei săptămâni ale rulării sale. Episodul în premieră a adus o audiență în aceeași zi de 4,7 milioane, care a fost cel mai mare debut după House of the Dragon de la lansarea Boardwalk Empire în 2010. Audiența episodului 3 a crescut cu 37%, cu 6,4 milioane de oameni conectați la HBO Max și pe canalele liniare.

The Last of Us, care se bazează pe jocul PlayStation, are loc la 20 de ani după ce civilizația modernă a fost distrusă. Joel, un supraviețuitor, este angajat să o scoată ilegal pe Ellie, o fată de 14 ani, dintr-o zonă de carantină opresivă. Ceea ce începe ca o mică slujbă devine în curând o călătorie brutală, deoarece amândoi trebuie să traverseze SUA și să depindă unul de celălalt pentru supraviețuire.

Serialul îi are în rolul principal pe Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett și Nick Offerman, precum și pe Melanie Lynskey, Storm Reid, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Lamar Johnson, Keivon Woodard, Graham Greene, Elaine Miles, Ashley Johnson. și Troy Baker.

Noile episoade ale serialului vor reveni la programul normal iar ultimul episod din serie va fi difuzat în SUA pe 12 martie, cu o zi mai devreme decât în România.