HONOR a încheiat un parteneriat cu Guinness World Record pentru a prezenta noua funcție a camerei AI a smartphone-ului HONOR Magic5 Pro, surprinzând un jucător de baschet care a încercat să doboare recordul Mondial de Slam Dunk printre picioare. 

Încercarea încununată de succes a fost făcută de jucătorul profesionist Piotr Grabowski la Londra, pe 20 ianuarie 2023. Grabo este unul dintre cei mai în formă slum-dunkers din lume, câștigătorul unora dintre cele mai importante competiții internaționale de acest gen. El a electrizat anul trecut și fanii din România, fiind prezent pe arena din Constanța pentru o demonstrație de Slam Dunk.

În timpul efectuării săriturii pentru doborârea recordului Mondial, au fost făcute două fotografii. Una dintre fotografii este realizată cu ajutorul camerei AI a HONOR Magic5 Pro, care surprinde cel mai bun moment în mișcare al sportivului, iar cealaltă fotografie “behind the scence”, arăta cum a fost capturată prima fotografie. 

HONOR Magic5 Pro vine cu inovații extraordinare în domeniul fotografiei, iar aceaste inovații sunt doar o mică parte din povestea camerei. Lansarea oficială la nivel mondial a HONOR Magic5 Pro va avea loc la MWC 2023, în data de 27 februarie.