bursucu

Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu, a declarat recent că emisiunea Roata Norocului, pe care o prezintă la postul de televiziune Kanal D va reveni cu un nou sezon.

Prezentatorul le-a dat astfel o replica celor din presa care au subliniat faptul că nu ar mai face parte din familia Kanal D, rămânând după matinalul care s-a încheiat, fară proiect.

 Adrian Cristea a vorbit despre statutul sau în cadrul postului Kanal D, mai ales după ce a văzut titlurile din tabloidele care s-au grăbit să puna eticheta.

Fac parte în continuare din familia Kanal D și nu s-a pus problema o secunda să plec, ci dimpotrivă, avem alte planuri, ale proiecte pe masa și veți afla la momentul potrivit," a fost declarația lui Bursucu cu privire la statutul sau în cadrul postului Kanal D.

„Roata norocului”, emisiunea prezentată ani de zile de Bursucu și Ana Maria Barnoschi la Kanal D, revine din această primăvară cu ediții noi, conform Libertatea. 

Intr-un înterviu recent prezentatorul a spus:

„Sunt nerăbdător, trebuie să recunosc, să revin pe sticlă. E greu, având în vedere concurența de la celelalte posturi TV. Sunt convins că vom reuși, ca de fiecare dată, să avem succes în rândul telespectatorilor. Emisiunea va fi, așa cum o știți, o explozie de bună dispoziție, vom apărea în aceeași formulă ca până acum. Vom intra, cât de curând, în studio, vom filma tot sezonul în câteva săptămâni. Va fi un efort, dar sunt convins că merită”.