finala america express

Cel mai nou sezon al emisiunii America Express de la Antena 1 se apropie de final iar postul de televiziune a anunțat un maraton pentru marea finală a reality show-ului.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mută în America. Drumul Aurului a dus 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama au pornit pe un drum misterios și magnific. 

Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado a fost obiectivul echipelor angrenate în competiție. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse.

Ultimele echipe care se vor duela in marea finală

In această săptămână au fost stabilite ultimele echipe ce se vor duela în marea finală: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cele trei echipe se vor întrece în ultimele probe ale acestui sezon.

Ultima echipă eliminată din concurs a fost formată din frații Jean și Dinu Gavril.

Finala America Express 2023, care va fi difuzată pe Antena 1 și pe AntenaPLAY, va prezenta publicului echipa căștigătoare de pe Drumul Aurului. Irina Fodor va înmâna marele premiu echipei care va câștiga Finala competiției.

Marea Finală America Express se difuzează duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Două echipe vor concura pentru marele premiu America Express în valoare de 30.000 de euro, dar și pentru titlul de câștigători America Express 2023.

Cine câștigă America Express este un subiect publicat online de diferite publicații de scandal.

Într-un interviu recent, producătoarea emisiunii, Mona Segall, a declarat că toți cei implicați în producția emisiunii sunt sub contract și nu ar trebui să existe scurgeri de informații cu privire la cine a câștigat competiția. În ciuda acestei declarații, ân finala America Express, cer se anunță a fi una dificilă, palpitantă și plină de emoții, vom putea vedea dacă informațiile publicate online se vor adeveri.

Ultimele 4 ediții ale America Express vor fi difuzate duminica 19 martie, de la ora 20, luni, marti și miercuri de la 20:30 iar marea finală va fi pe 26 martie.