Distribuitorul cu valoare adăugată ASBIS Romania își completează portofoliul cu produsele marca  IIYAMA, aparținând companiei japoneze Mouse Computer Corporation. Acestea includ monitoare de birou, monitoare de gaming, ecrane digital signage, display-uri profesionale cu touch și display-uri interactive de mari dimensiuni.

Monitoarele IIYAMA includ cea mai nouă tehnologie IPS și redau culorile realist, în unghiuri largi de vizualizare și timp de răspuns rapid, fiind potrivite pentru gaming și pentru cei care doresc să folosească aplicații side-by-side.

Display-urile cu touch se bazează pe tehnologii diferite (PCAP, Infrared, Resistive, Optival, SAW) și aduc un plus conținutului în toate domeniile în care sunt folosite – de la retail, la medii industriale, educație, depozite, săli de conferințe sau spații publice. 

De asemenea, soluțiile interactive de mari dimensiuni sunt ușor de folosit și transmit conținutul într-un mod atractiv, redat la înaltă calitate datorită formatului 4K. Acestea permit salvarea conținutului de pe ecran direct pe un dispozitiv USB, în memoria internă sau pe un drive, în cloud. În plus, conexiunea suplimentară USB-C face posibilă redarea materialelor video și video prin intermediul unui singur port, dar și încărcarea dispozitivului. Soluțiile includ modulele WiFi, ScreenSharePro și EShare.

„Prin introducerea în portofoliul nostru a produselor marca IIYAMA răspundem unei nevoi din ce în ce mai accentuate a pieței din ultima perioadă: soluții flexibile și interactive, care să transmită informațiile într-un mod cât mai atractiv și intuitiv” spune Mihaela Agapie – Product Manager Monitors & Displays ASBIS Romania. 

„De asemenea, produsele digital signage amplasate în puncte cheie din companii sprijină obiectivele de comunicare ale acestora, fiind un mediu eficient de transmitere a mesajelor, atunci când angajații se află într-un moment de respiro., adaugă ea.

„După o creștere semnificativă la începutul pandemiei a segmentului de monitoare, piața din Europa a suferit o corecție începând cu 2021, însă la începutul acestui an au apărut din nou creșteri comparativ cu 2021 și 2022. De exemplu, pe segmentul de monitoare și display-uri de mari dimensiuni, în ianuarie 2023 piața a crescut cu 20% ca unități și cu 10% ca valoare, comparativ cu 2022. Ne așteptăm ca această tendință să revină pe finalul lui 2023 și să sprijine creșterea companiei într-un moment foarte important pentru noi, în care  sărbătorim 25 de la înființarea ASBIS Romania.”