Erling Haaland

Atacantul norvegian de la Manchester City a primit onoarea de a fi vedeta de pe coperta primului joc EA SPORTS FC din istorie. 

Pentru a sărbători acest lucru, EA SPORTS a realizat o reclamă „turistică”, în care sunt prezentate repere și peisaje norvegiene celebre cum sunt transformate în "Haa-landscapes", întreaga țară devenind Haa-land. De la fiordurile pitorești, luminile nordice dansante, maiestuoasa Pulpit Rock și până în frumosul arhipelag Henningsvær, Erling Haaland este prezentat ca o comoară națională unică.

Drumul către copertă

Haaland reprezintă viitorul fotbalului și se potrivește de minune pe coperta EA SPORTS FC 24, jucătorul de 22 de ani având un succes uriaș în primul său sezon în Barclays Premier League, terminând ca cel mai bun marcator cu 36 de goluri - un record al ligii. 

Haaland a câștigat, de asemenea, trofeul Gheata de Aur, care se acordă celui mai bun marcator din întreaga Europă, în timp ce s-a bucurat de triada câștigată: Barclays Premier League, Emirates FA Cup și UEFA Champions League cu Manchester City.