Evonomix, agenție de marketing digital specializată în e-commerce, anunță numirea lui Vlad Mocanu la conducerea departamentului E-commerce Operations. 

În noul său rol, Vlad va coordona dezvoltarea de noi business units, eforturile sale concentrându-se pe a crea și implementa o strategie agresivă, fiind responsabil de optimizarea și accelerarea proceselor operaționale și de identificarea oportunităților pentru a asigura atingerea obiectivelor de  vânzări. Pe termen lung, Vlad va urmări dezvoltarea portofoliului de clienți ai agenției prin oferirea de soluții dedicate de comerț digital care să genereze un impact exponențial, contribuind la creșterea lor ca lideri în cadrul industriilor în care activează.

Din perspectiva sa de vânzări de servicii de marketing și publicitate, dar mai ales din cea de antreprenor, Vlad aduce în cadrul companiei o importantă componentă de networking căreia îi va da valoare prin integrarea viziunii și acțiunilor Evonomix.

“Viziunea Evonomix de a investi în activități de cercetare și dezvoltare care duc la crearea unor produse inovatoare mă motivează și mă inspiră. Sunt entuziasmat să îmi aduc aportul la dezvoltarea companiei la nivel internațional prin alinierea la trendul de creștere de la nivel global. Conform estimărilor recente, piața e-commerce la nivel global urmează să atingă cifra de 6,3 trilioane de dolari în anul 2023. Ne dorim să oferim clienților noștri posibilitatea de a intra pe minim 3 piețe externe în care să urmărim optimizarea profiturilor existente și creșterea volumului de vânzare generat.”, declară Vlad Mocanu, Ecommerce Operations Manager Evonomix.

“Dezvoltarea agenției și creșterea în ritm exponențial a pieței de e-commerce poate fi susținută numai printr-o investiție constantă, susținută, în echipă. Credem cu tărie că experiența și abilitățile în digital marketing și comunicare pe care le aduce Vlad în cadrul echipei Evonomix vor contribui în mod substanțial la atingerea obiectivelor noastre de vânzări pentru anul 2024 și la succesul nostru în această piață competitivă.”, a concluzionat Elif Hagi-Calil CEO Evonomix.