TCL oferă o selecție de televizoare QD-Mini LED TV de dimensiuni mari și electrocasnice smart pentru o experiență ideală de vizionare și pentru un stil de viață mai bun. 

TCL 55C805: îmbunătățește-ți experiența de joc cu ajutorul QD-Mini LED TV

Începe o aventură de gaming cum nu ai mai trăit până acum, folosind televizorul nostru de ultimă generație, QD-Mini LED. Nu este doar un televizor, ci portalul tău către o experiență de gaming extraordinară, de care te poți bucura din confortul casei. 

Cu un ecran de 55 inchi și rezoluție 4K Ultra HD, fiecare joc prinde viață cu un realism de neegalat. Are o luminozitate maximă de 1.600 niți, iar culorile sunt cu adevărat captivante, obținându-se astfel un mediu dinamic și imersiv. Rata nativă de refresh variabil de 144 Hz asigură sesiuni de gaming incredibil de fluide, perfecte pentru jocurile de acțiune și aventurile pline de adrenalină. 

Ceea ce diferențiază acest televizor de celelalte sunt capacitățile sale HDR. Pătrunde în universul jocului cu funcția HDR Premium 1.600 niți, compatibil cu formate renumite precum HDR10, HDR10+, HDR HLG și Dolby Vision. Rezultatul? Jocurile și filmele tale favorite vor străluci cu un contrast uimitor și dinamic pentru experiențe vizuale de neuitat.

Îmbunătățește-ți abilitățile de gaming și cufundă-te într-o lume cu detalii uluitoare, unde jocul solo este în centru atenției, iar fiecare moment este incitant.

Televizorul este disponibil pe EMAG, cu 30% reducere (preț initial 3.999,99 RON, preț redus 2.799,99 RON). Pe evoMAG este disponibil la prețul de 2.999,99 RON. Pe PCgarage îl vei găsi la 2.998,99 RON, redus de la 4.998,99 RON. 

De asemenea, tot pe PCgarage sunt disponibile variantele la 75 inchi și la 85 de inchi, iar pe evoMAG la 50 inchi și 65 inchi. 

TCL 65C745 sau cum să îți transformi timpul petrecut acasă


TCL 65C745 4K îți oferă o experiență excepțională de divertisment acasă. Lasă-te pătruns de magia cinematografiei cu tehnologia Dolby Vision și Dolby Atmos. Acest televizor are o rezoluție 4K vibrantă, peste un miliard de culori și sunet care te învăluie, producând o atmosferă cinematografică, unde fiecare moment se simte ca și cum ai fi în sala de cinema.

Suportul HDMI asigură o experiență de joc premium cu rezoluții video ridicate, optimizare automată a imaginii și latență scăzută. Acceleratorul de joc de 120 Hz garantează un joc clar și fluid.

Eleganța se întâlnește cu funcționalitatea prin designul său elegant, fără margini și ornamentele metalice subțiri îl fac să fie potrivit pentru orice casă. Folosește Google Cast pentru a descoperi potențialul complet al televizorului tău Smart. Cu Google ai acces la site-uri și aplicații web.

Televizorul este disponibil pe PCgarage la 3.298,99 RON, redus de la 3.998,99 RON. Este de asemenea disponibil și în varianta de 55 inchi. 


Televizorul TCL 75C845 îți aduce momente cinematice de neuitat 

Bazându-se pe tehnologia Mini LED și QLED, televizorul TCL 75C845 înregistrează performanțe extraordinare când vine vorba de calitatea imaginii și este un bilet către distracție de top. 

Ecranul de 75 inchi și rezoluția 4K Ultra HD creează o imersiune vizuală de neegalat, pentru seri epice de film chiar în sufrageria ta. Tehnologia de iluminare de fundal este susținută de algoritmi de calitate a imaginii AiPG 3.0. 

Explorează o lume fără limite cu Google TV, în timp ce rămâi conectat prin Wi-Fi și Bluetooth. 
Televizorul este disponibil pe PCgarage la prețul de 6.498,99 RON, redus de la 7.098,99 RON. Pe evoMAG găsiți varianta sa la 55 inchi, la 3.899,99 RON.

Aparatele de aer condiționat din seria TCL FreshIN: un paradis de sănătate și confort acasă

Casa devine un sanctuar al bunăstării cu aparatele de aer condiționat din seria FreshIN de la TCL. Conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior, aceste aparate de aer condiționat depășesc simplele aparate de confort. Sunt proiectate pentru a crea un mediu sănătos și plăcut în care vă puteți relaxa.

Tehnologia FreshIN+ 2.0 de la TCL oferă un sistem bidirecțional de înlocuire a aerului proaspăt, aducând aer din exterior bogat în oxigen, în timp ce elimină aerul nesănătos din interior. Acest lucru este deosebit de valoros atunci când calitatea aerului nu este tocmai ideală, deoarece curăță eficient mediul de particule nedorite, cum ar fi praful, părul de animale și poluanții. Cuplat cu un sistem de filtrare cu patru straturi, aerul circulat este mult mai sănătos pentru cei cu alergii.


Sistemul de respirație a aerului proaspăt FreshIN+ excelează și în eliminarea mirosurilor persistente pe care aparatele de aer condiționat tradiționale nu le pot atinge. Casa ta devine nu doar un spațiu confortabil, ci un sanctuar în care poți respira liber, ceea ce contribuie la starea ta de bine. Cu aparatele de aer condiționat din seria FreshIN de la TCL, bunăstarea ta este în centrul casei tale.

Aparatele de aer condiționat TCL FreshIN sunt disponibile la prețul redus de 2.849,90 RON pe EMAG, Media Galaxy și Altex.