Aquaman și Regatul Pierdut (“Aquaman and the Lost Kingdom”), film Warner Bros. Pictures, va putea fi urmărit pe HBO Max începând cu 27 februarie!

Regizorul James Wan și însuși Aquaman, Jason Momoa, alături de Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II și Nicole Kidman, se întorc în continuarea filmului DC cu cele mai mari încasări din toate timpurile: “Aquaman și Regatul Pierdut”. Filmul va putea fi urmărit pe HBO Max de pe 27 februarie.

După ce nu a reușit să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, încă mânat de nevoia de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri de la nimic pentru a-l doborî pe Aquaman odată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta mânuiește puterea miticului Trident Negru, care dezlănțuie o forță străveche și malefică. Pentru a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său întemnițat, Orm, fostul rege al Atlantidei. Împreună, ei trebuie să lase deoparte diferențele lor pentru a-și proteja regatul și a salva familia lui Aquaman, precum și lumea, de la o distrugere ireversibilă.

Aquaman și Regatul Pierdut

Jason Momoa îl interpretează pe Arthur Curry/Aquaman, care acum trebuie să echilibreze îndatoririle de rege al Atlantidei cu cele de proaspăt tătic; Patrick Wilson este Orm, fratele vitreg al lui Aquaman și dușmanul său, care trebuie acum să își asume un nou rol, de aliat al fratelui său; Amber Heard este Mera, regina Atlantidei și mama moștenitorului tronului; Yahya Abdul-Mateen II este Black Manta, hotărât să răzbune moartea tatălui său prin distrugerea lui Aquaman, a familiei sale și a Atlantidei; și Nicole Kidman este Atlanna, un lider feroce și o mamă cu inimă de războinic. De asemenea, își reiau rolurile Dolph Lundgren în rolul regelui Nereus și Randall Park în rolul doctorului Stephen Shin.

Regizat de Wan, “Aquaman și Regatul Pierdut” este produs de Peter Safran, Wan și Rob Cowan. Producătorii executivi sunt Galen Vaisman și Walter Hamada. Scenariul este semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick, după o poveste de James Wan & David Leslie Johnson-McGoldrick și Jason Momoa & Thomas Pa'a Sibbett, bazată pe personajele DC Aquaman, create de Paul Norris și Mort Weisinger.