Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Zice lumea ca sunt lenes....

Adevarul e ca nu prea am mai avut timp sa scriu pe blog asa cum vroiam, dar asta nu inseamna ca am stat. Prins intr-atatea proiecte de site-...

Adevarul e ca nu prea am mai avut timp sa scriu pe blog asa cum vroiam, dar asta nu inseamna ca am stat. Prins intr-atatea proiecte de site-uri am cam uitat de blog. Pentru toti cei nu stiau in afara de blog am de administrat un site care a evoluat destul de mult www.rebelderomania.ro la care a trebuit sa implementez un sistem nou de publicare de stiri, unul care sa imi permita postarea mai rapida si mai facila de stiri si totodata sa imi ofere posibilitatea de a coopta niste ajutoare. Sistemul era nou si pentru mine asa ca mi-a luat ceva timp sa il inteleg si sa ii dau de cap, dar pana la urma am reusit. As putea spune ca odata cu el a avut loc o revigorare a site-ului, una in bine zic eu.

Trecand peste asta, vroiam sa stiti ca ma ocup si de site-ul Primariei Lumina la care am mai postat unele lucruri.

Ca sa nu mai zic ca de o saptamana de zile am avut norocul ca o echipa de la Electrica sa lucreze la schimbarea cablurilor electrice. Ce inseammna asta ? No power mai toata ziua si tensiune scazuta... care bineinteles nu ii permite modemului meu sa mearga. Asa ca timpul liber fara curent l-am folosit la alte activitati iar timpul liber fara net... sezonul 2 din Prison Break sau jocuri pe PC... in ultima instanta televizorul.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS