Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Un nou sezon din Heroes

Dupa ce a avut de suferit in urma grevei scenaristilor, serialul Heroes revine cu un nou sezon. Asta seara de la ora 21 pe NBC debuteaza cel...


Dupa ce a avut de suferit in urma grevei scenaristilor, serialul Heroes revine cu un nou sezon. Asta seara de la ora 21 pe NBC debuteaza cel de-al treilea sezon din unul din serialele cap de afis ale postului.

In episodul de azi, in timp ce patru super rai : "Knox" (Jaime Hector), Flint (Blake Shields), The German (Ken Lally) si Jesse (Francis Capra) ataca o banca si incep sa brutalizeze ostaticii, Angela (Christine Rose) decide sa trimita dupa ei o echipa de oameni cu super puteri. Determinat sa opreasca un viitor cataclismic, Peter (Milo Ventimiglia) trebuie sa descopere ce a pierdut insa intre timp. Intre timp, Hiro (Masi Oka) and Ando (James Kyson Lee) dau de urma lui Daphne si parte din "formula" catre Germania. Doctorul Suresh isi continua povestea de dragoste cu Maya si afla rezultate surprinzatoare in urma un experiment. Claire ia lectii de lupta in timp ce Tracy Strauss pleaca spre Washington pentru a afla mai multe despre Niki.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS