Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Discovery Investigation, un nou canal in Romania

De saptamana trecuta amatorii de documentare, mai ales cele dedicate crimelor si investigatiilor au la dispozitie un canal de televiziune de...

De saptamana trecuta amatorii de documentare, mai ales cele dedicate crimelor si investigatiilor au la dispozitie un canal de televiziune dedicat lor. Acest gen de emisiuni este la moda in aceste vremuri in Europa.

Adresat unui public preponderent feminin, cu vârste cuprinse între 25 şi 54 de ani, ID Investigation Discovery se lansează cu seria „Apel de urgenţă” şi „Pe urmele criminalilor”, o producţie care prezintă povestea unei echipe de detectivi ai Departamentului de Omucideri din cadrul unei secţii de poliţie metropolitane din Statele Unite.

În grila de programe vor fi incluse şi emisiuni care, folosind înregistrări ale apelurilor primite la serviciul de urgenţă 112, vor prezenta drame reale şi soluţiile găsite de operatori.

Printre temele abordate se numără însă şi poveşti paranormale, mistere medicale şi evenimente istorice. „Au fost încheiate acorduri de difuzare cu o serie de furnizori de televiziune prin cablu mai mici şi, în prezent, se poartă tratative cu cei majori. Postul este disponibil pentru transmisie de la începutul lunii aprilie. Fiind un post de nişă, el va fi introdus, cel mai probabil, în pachetele suplimentare de canale ale furnizorilor de televiziune prin cablu“, spun reprezentanţii Discovery Network Europa Centrală, potrivit NewsIn.

Lansat în SUA pe 27 ianuarie 2008, ID Investigation Discovery este canalul cu cea mai rapidă creştere în SUA pe segmentul său de public-ţintă. În Europa, postul este difuzat deja în Marea Britanie şi Grecia, urmând să fie lansat, în curând, şi în Slovenia şi Turcia.

Sursa: Cotidianul

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS