Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Microsoft şi Yahoo! fac echipă în lupta cu Google

Comisia Europeană şi-a dat, astăzi, acordul privind parteneriatul dintre companiile Microsoft şi Yahoo!, ce priveşte eficientizarea serviciu...


Comisia Europeană şi-a dat, astăzi, acordul privind parteneriatul dintre companiile Microsoft şi Yahoo!, ce priveşte eficientizarea serviciului de căutare pe Internet, informează AP.

Cele două companii au apelat la acestă alianţă pentru a concura cu Google. Tehnologia Microsoft şi renumele celor de la Yahoo! par a fi principalele calităţi ale parteneriatului.

Dacă în Statele Unite, serviciul Bing, lansat de Microsoft, în luna mai a anului trecut, a început să se impună pe piaţa motoarelor de căutare, în Europa, Google deţine peste 90% din cota de piaţă.

Cele două companii vor începe implementarea efectivă a parteneriatului în zilele ce vor urma şi se aşteaptă ca procesul să fie incheiat până în 2012. În ce priveşte contractul, principala menţiune prevede ca motorul de căutare de la Microsoft, Bing, să proceseze toate cererile de căutare care pot aduce rezultate în partea de publicitate de la Yahoo.

EVZ

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS