Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Samsung a lansat noul smartphone Galaxy S9 care pune accent pe camera foto

Samsung a lansat astazi la MWC 2018 de la Barcelona cel mai nou flagship al companiei, Galaxy S9 si Galaxy S9+. Inregistrarea transmisii ...


Samsung a lansat astazi la MWC 2018 de la Barcelona cel mai nou flagship al companiei, Galaxy S9 si Galaxy S9+. Inregistrarea transmisii in direct o gasiti la finalul articolului.

Asa cum era de asteptat noul Samsung Galaxy S9 pune accent pe camera foto si pe capabilitatile sale. In mare parte din prezentarea Samsung de la evenimentul Unpacked 2018, reprezentantii companiei au repetat faptul ca smartphone-ul nu mai este folosit pentru apeluri telefonice. Multi dintre utilizatori pun accent pe camera foto si ceea ce poate face ea.

Samsung Galaxy S9 vine cu acelasi infinity display fara margini, cu senzor de amprenta situat sub camera foto de pe spate. Modelul Galaxy S9 vine cu un display de 5,8 inchi iar modelul S9 Plus vine cu 6,2 inchi. Camera de partea frontala foloseste recunoasterea faciala si scanarea irisului pentru deblocarea telefonului.

URMARESTE AICI INREGISTRAREA TRANSMISIUNII IN DIRECT PENTRU DETALII COMPLETE.

Cele doua telefoane vin in patru culori, noutatea fiind culoarea mova (Lillac Purple).Citeste articolul complet pe www.itmaniatv.com

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS