Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Cati clienti mai are Telekom inainte de preluarea serviciilor fixe de catre Orange

Comisia Europeana a aprobat recent tranzactia prin care Orange poate prelua serviciile fixe ale Telekom Romania. Dar cati abonati va prelua...


Comisia Europeana a aprobat recent tranzactia prin care Orange poate prelua serviciile fixe ale Telekom Romania.

Dar cati abonati va prelua Orange de la companie ?

Cel putin pe partea de abonati la serviciile de televiziune, cifrele indica faptul ca putin peste 1 milion de clienti vor deveni abonati ai Orange TV.

Numărul total de abonați la serviciile de televiziune la Telekom România a scăzut la 1,07 milioane la data de 30 iunie, din cauza a ceea ce compania denumește „tendința transformatoare generală în utilizarea tehnologiilor TV vechi”.

Pe de altă parte, baza de clienți pentru produsul Smart TV Stick a crescut cu 24% în trimestrul raportat. Între timp, segmentul Fixed-Mobile-Convergence (FMC) și-a continuat creșterea abonaților, ajungând la 916.000 de clienți și crescând cu 4% de la an la an.

Comentând despre finalizarea vânzării activității sale fixe TKR către Orange, compania a spus că este „așteptat ca tranzactia sa fie finalizat[ în următoarele câteva luni, odată ce executarea conditionarii CE cu privire la cedarea activelor TKR din comapnia Telekome Mobile va fi finalizată și au fost îndeplinite condițiile rămase precedente” .

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS