evomag.ro

Recent

latest

HORIZON lansează noua gamă de televizoare Android TV 11

HORIZON anunță lansarea în România a noilor modele de televizoare 4K UHD echipate cu ultima versiune Android R (v. 11)

vineri, iulie 01, 2022

/ by Bogdan Chirea
horizon android tv 11

HORIZON anunță lansarea în România a noilor modele de televizoare 4K UHD echipate cu ultima versiune Android R (v. 11), avand un procesor superior Quad Core, creat special pentru a livra o experiență de vizionare de ultimă generație. 

Noua gamă de televizoare Android TV 11 include patru modele disponibile, cu dimensiuni cuprinse între 43” și 58”, gândite pentru a răspunde oricărui tip de utilizator. La nivel de imagine, tehnologia avansată 4K Ultra HD permite o rezoluție de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD.

Grație unui procesor Quad Core puternic, gama Android TV 11 oferă o viteză cu până la 30% mai ridicată față de seria anterioară. Astfel, pe lângă experiența audio-vizuală îmbunătățită, noile modele de televizoare oferă o performanță avansată, cu timp de răspuns îmbunătățit.

Aplicațiile de streaming disponibile în Google Play Store (HBO MAX, Disney+), alături de aplicațiile de streaming preinstalate și accesibile direct de pe telecomandă – Netflix, YouTube, Amazon Prime Video – propun o varietate impresionantă de titluri, ușor de descoperit prin gesturi simple și intuitive.


Tehnologia Dolby Vision HDR, împreună cu funcția MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation), asigură o reproducere realistă a conținutului urmărit, dezvăluind detalii captivante prin luminozitate, culoare și contrast optime. Pentru ca imaginea și sunetul să fie în armonie perfectă, televizoarele Android TV 11 de la HORIZON permit accesarea de conținut Dolby Atmos și DTS HD/DTS Virtual:X, care oferă o experiență audio captivantă, cu sunet tridimensional de un realism uimitor.

Pentru divertisment fără limite, televizoarele din gama Android TV 11 beneficiază de funcția Google Chromecast, care permite proiectarea wireless de pe laptop sau alt dispozitiv inteligent direct pe televizorul HORIZON, dar și conexiune tip Bluetooth, pentru conectarea de sisteme audio sau alte dispozitive externe.

Diverse acțiuni ale televizorului pot fi accesate cu ajutorul comenzilor vocale, prin conectarea la dispozitive din familia Google Nest (Mini, Hub, Hub Max etc.) sau împerecherea cu telefonul mobil, prin aplicația Google Home.

În plus, televizoarele HORIZON cu Android TV 11 sunt echipate cu porturi HDMI 2.1, suport pentru funcțiile eARC sau Auto Low Latency Mode (ALLM), precum și cele mai noi formate de codare video AV1 și HEVC (H.265).Televizoarele brandului românesc HORIZON acoperă o plajă largă de modele și functionalități și au diagonale între 24” (60 cm) și 75” (190 cm). Sunt disponibile la vânzare la prețuri cuprinse între 449 Lei și 7.999 Lei.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

Citește-ne și pe Google News

litera.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo