DJ hugo


DJ Hugo, semifinalist al show-ului Românii au talent și nominalizat la premiul de originalitate, va urca pe una dintre scenele SAGA Festival la începutul verii.

Impresionați de talentul lui incredibil și de capacitatea de a face spectacol, organizatorii festivalului l-au invitat să facă parte din line-up-ul celei de-a doua ediții SAGA, care va avea loc în perioada 3-5 iunie, la Arena Națională din București.
"Părinții mi-au spus că au o veste bună, m-au sfătuit să mă așez pe pat și în momentul în care mi-au spus că voi mixa la SAGA Festival, m-am bucurat enorm că visul mi s-a împlinit acum. Vestea, pe care am primit-o cu brațele deschise, este un lucru extraordinar, mai ales că mi se întâmplă la o vârstă fragedă. Îmi doresc să le ofer fanilor festivalului un show spectaculos, să danseze și să se simtă minunat, să le transmit din energia mea. M-am pregătit în tot acest timp pentru un festival, deși nu știam când mi se va oferi această ocazie. Setul cu care o să vin la SAGA mă reprezintă”, a spus DJ Hugo. 
 DJ Hugo poate fi votat pentru câștigarea premiului de originalitate la Românii au talent, în finala de pe 27 mai, iar peste o săptămână, tânărul DJ va putea fi văzut și ascultat la SAGA Festival, unde le va aduce festivalierilor un mix vibrant.