CALVIN HARRIS ANULAT

Alda Events, organizatorii Saga Festival de la Bucuresti, incearcă foarte mult să îi convingă pe fanii muzicii electronice că sunt capabili de lucruri mari. Folosindu-se de numele unor mari artiști internaționali, organizatorii Saga au creeat două evenimente secundare, ce s-au vrut o extensie a Saga Festival.

Din păcate pentru Alda, evenimentele extinse nu au mai ajuns să aibă loc din diferite motive. The Sound of Bucharest, un eveniment in care DJ-ul Armin van Buuren ar fi trebuit să susțină un spectactol memorabil în fața Casei Poporului, nu a mai avut loc anul trecut pentru că ... pandemie.

Atât site-ul oficial al artistului cât și al celor de la Alda spun că Sound of Bucharest va avea loc anul acesta pe 24 septembrie 2022. Chiar de anul trecut, organizatorii Saga au spus că biletele vor putea fi folosite pentru ediția de anul acesta. 

Informația momentului vine în legătură cu mult așteptatul eveniment Calvin Harris din Mamaia, ce trebuia să aibă loc pe 30 iulie.

După ce au vandut bilete în perioada pre festival Saga, cât și după festivalul Saga, cu doar câteva zile înainte, evenimentul a fost anulat. NU există un comunicat de presă oficial , ca cele pe care organizatorii Saga le postau inainte.

Posesorii de bilete la concertul lui Calvin Harris de la Mamaia au primit un mail de la organizatori cu doar câteva zile înainte de eveniment pentru a fi anunțați că DJ-ul nu mai vine în România.

Organizatorul a anunțat anularea evenimentului SAGA Presents Calvin Harris din cauza unor circumstanțe neprevăzute. Pagina evenimentului pe Facebook nu mai este activă, spectacolul fiind retras de la vânzare. Potrivit informării către cumpărătorii de bilete, aceștia pot opta pentru rambursarea sumei sau pentru schimbarea tichetului într-un bilet de o zi (la alegere) pentru SAGA Festival 2023.

Nici site-ul special al celor de la Saga, dedicat evenimentului, nu mai exista... el pur si simplu a fost sters cu totul.